bilgibazarı

Yuxuda Diş Tökülməsi

Yuxuda diş tökülməsi ümumi olaraq həyatın yeni ləzzətlərini dadma kimi izah edilir. Bir başqa inanca görə yuxuda diş tökülməsi görmək real həyatda seçim etməkdə çətinlik çəkdiyiniz qərarlar arasında qaldığınızı ifadə edər. Ancaq yuxular biri birindən fərqli şəkillərdə də anlam ifadə edəbir sıra başlıqlar şəklində toplana bilər.

  1. Yuxuda Öz Dişinizin Töküldüyünü Görmək- Bu əzab əziyyətlərin qurtaracağına, daha rahat həyatın başlayacağına işarə edən xoş xəbərli yuxudur.
  2. Dişlərin Bütün Olaraq Əlin İçinə Tökülməsi- İnsanın uzun ömr yaşayacağına işarə edir. Yəni, həmin insan dişləri töküldükdən sonra bir neçə il daha yaşayacaqdır. Nəvə, nəticə görəcəkdir.
  3. Üst Dişlərin Tökülməsi- Borclu bir insanın tez bir zamanda borclarını ödəyəcəyinə işarədir. Qısacası üst dişlərin tökülməsi var dövlət şəklində izah edilir.
  4. Ön Dişlərin Qan Axaraq Tökülməsi- Yuxunu görən şəxsin planlarının pozulacağına, uzun müddətdir arzu etdiyi işlərinin yolunda getməyəcəyinə işarə edər.
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 115 YORUM
  1. Anonim dedi ki:

    Diw tokulmesi cox pis yuxulardan biridi men sinamiwam. Ne vaxt yuxumda gormuwemse ya olum hadisesi olub yada agir xestelik.

  2. Sima dedi ki:

    Dişin tökülməsi hec yaxşı əlamət deyil,defelerlə şahid olmuşam,ama bu gün yuxuda 2 üst dişimin düşdüyünü gördüm çox qorxdum taki yozumu oxuyunca

  3. Anonim dedi ki:

    Salam yuxuda üst düşlerimden biri meni çox narahat edirdi sanki əlimlə o tərəf bu tərəfə burdum hətta qorxurdum ki çetin çıxar ancaq rahat çıxdı.ve odişi çıxarandan sonra necə rahat oldum.dişlerim de əvvəlki kimi görünürdü.Zəhmət deyilse cvb yazardınız

  4. Mustafa dedi ki:

    Salam Men yuxuda alt dişlerimin olmadiğini gördüm ama ust dilerim dururdu. bu ne demekdi menasi. Menasini xahis edirem deyerdizde.

  5. Turana dedi ki:

    Salam mən yuxardakı ön dişlərimin töküldüyünü gördüm və yerinə yenidən çıxırdı balacaydl hələ bu nə deməkdi?

    1. Anonim dedi ki:

      Yazilib ust diş haqqında

  6. Mədinə dedi ki:

    Salam mən yuxuda üst ön hissədə olan 5 taxma dişlərimin düşdüyünü görürəm sonra duru suyla axır və mən onları götürürəm xaiş bir cavab yazardız

  7. Anonim dedi ki:

    Salam .Yuxunu indi gördüm o dəqiqə oyanıb yozmasına baxdım .Əvəllcə bir dişim çıxır,sonra bütün dişlərim tökülür. Bunun yozması nədir ?

  8. Anonim dedi ki:

    Yuxuda yoldawimin qabag diwi duwub gordum neye yozulur

  9. Ellada dedi ki:

    Salam yuxumda godum diwim curuyub birni cekdim cixardim baxdi sora obiriside o vezyetdedi onuda cixartdim yani hardasa bu 4 defe tekrar oldu xaiw bu nece mena dawiyir ust diwimiydi

  10. Vuska dedi ki:

    Salam yuxuda anamın on dişinin elime düşdüyün görürəm. Bir dənə dişi düşür. Zehmet olmasa mənasın deyerdiz

  11. Əhməd dedi ki:

    Salam. Yuxuda dişim ağrıyırdı. Dişimi dartıb çıxartdm. Qan axdı bərk. ama su falan vurdum tez kəsdi. ağaşı dişlərdən idi çıxartdğım diş

  12. arzu dedi ki:

    salamlar mende yuxuda goruremki alt damaqdan balaca bir diwim sallanir onun cixmasi ucun elimlede mudaxile eliyiremki diwim cixsin.diwim cixir amma goruremki bu elimle hiss elediyim hemin o balaca diw deyil bir birine yapiwiq 2 diwdi biri boyuk biri orta boyda amma heqiqi diwe oxwamirda bawqa materialdandi yerine qoymaq istiyirem hiss eliyiremki alti bowdu yoldawima deyiremki bu diwim duwmey istiyirdi mende elimle cixartdim amma sapsaglamdi.oda deyir hekime gederiy qoyar yerine mende deyiremki ele wey olar yeni alinar oda deyir elbette olar

  13. arzu dedi ki:

    salamlar mende yuxuda goruremki alt damaqdan balaca bir diwim sallanir onun cixmasi ucun elimlede mudaxile eliyiremki diwim cixsin.diwim cixir amma goruremki bu elimle hiss elediyim hemin o balaca diw deyil bir birine yapiwiq 2 diwdi biri boyuk biri orta boyda amma heqiqi diwe oxwamirda bawqa materialdandi yerine qoymaq istiyirem hiss eliyiremki alti bowdu yoldawima deyiremki bu diwim duwmey istiyirdi mende elimle cixartdim amma sapsaglamdi.oda deyir hekime gederiy qoyar yerine mende deyiremki ele wey olar yeni alinar oda deyir elbette olar

  14. Anonim dedi ki:

    salam yuxuda alt dişlərin tökülməsi nə deməkdir?

  15. Musa dedi ki:

    Salam . Mən yuxuda öz dişlərmi sıxıb qırıram. O necə yozulur?

  16. Anonim dedi ki:

    Salam. Yuxuda asagidan ve kesici dislerimden 3 denesini terpendiyini gordum. Bu ne demekdir?

  17. Rena dedi ki:

    Salam yuxuda alt ve usd diwim ikside eyni vaxta kokunnen cixmasi ne demekdir

  18. Anonim dedi ki:

    Salam. Məm yuxuda ağıl dişimin çıxdığını,incitdiyini görürəm. Düşməsini yox,çıxmasını. Nəyə yozulur?

  19. Nərmin dedi ki:

    Yuxuda dülətdirdiyim dişin tökdüyünü görmək və qa gəldiyini görmək nə deməkdir ço xahiş bunu cavablandırıa bilərsiniz?

  20. Qabil dedi ki:

    Men yuxuda gorurem ki dislerim curukdu onlari elim ile cixarib oyucuma yigiram menasi ne demekdi deyerdiz

  21. Anonim dedi ki:

    Salam menim yuxuda ust diwlerim tokulur gorurem ama alt yerinde di onun menasini deyerdizde zehmet olmasa

  22. Evez dedi ki:

    Salam yuxuda qabaq yan dişi yuxu sahibi cixarmasi nece yozulur veya cixaran zaman qirilmasi zehmet deyilse

  23. Elcan dedi ki:

    Yuxuda üst arxa dişimin töküdüyünü görmüşəm bununla bağli bir rəy bildirsəniz sevinərəm

  24. Anonim dedi ki:

    Salam yuxuda men alt ceneden dis cixartmisam sonra onu yerine qoymaq isdeyende qanadigini goturem bu ne dekdir zeh et olmasa deyersiz

    1. Anonim dedi ki:

      Məndə üst arxa sol diş cıxartmışdım yuxuda qısa müddətdən sonra atamın başına qan sızdı onu ukraynaya apardıq əməliyata o orada rəhmətə getdi .allah xeyrə calasın.

  25. Anonim dedi ki:

    Allah butun yuxulari xeyire yazsin

  26. Anonim dedi ki:

    Salam nən yuxuda alt cənədən iki yeke diş çıxartmışam öz elimnen,menası ne demekdir zəhmət olmassa acıglayardız..

  27. Reyhan dedi ki:

    Salam mən yuxuda görmüşdümki atam üsd dişimə əl vurur və üsd dişdərimim çoxusu tökülür və həkimə gediriy.Zəhmət olmasa mənasl deyərdiz)

  28. Sevgi dedi ki:

    Yuxumda bir sag tiwimin ezilerek çuruk halda gordum bu ne demekdir ki

  29. Damla dedi ki:

    Salam.men yuxuda görüremki engde 2diş düşür birinin parasi qalir ve qaniyir.yozmasini deyerdiz lütfen

  30. Anonim dedi ki:

    salam yuxuda ust dislerimin tokulduyunu

  31. Anonim dedi ki:

    Salam yuxumda arxa disimi oz elimle cixartdim amma disimin arxasindan kok damarlar cixdi elime geldi qanli qanli ne demekdir??

  32. Lamiya dedi ki:

    Salam yuxuda korpemin ilk dislerinin çıxdığını görmüşəm. Nə məna verir???

  33. Anonim dedi ki:

    Salam men yuxuda goruremki ustdeki diwimin birin ozun cixardiram ve qirigi qalir icinde amma qan axmir..ve diw curukdu ..ne demekdi bu??

  34. Anonim dedi ki:

    Salam mən yuxuda yoldaşımın üst dişlerinden üçünün dusdüyunu gordum nə demekdir

  35. Anonim dedi ki:

    Salam mende diwimin duwmesini gordum yuxuda ama pis anlam deyil kime deyiremse (:

  36. Kenan dedi ki:

    Salam men yuxuda boyuk sari erkey it gormusem zibillikde idi gece vaxdi yol kenarinda sonra ise uzadan meni gordukde uzaqlasdi getdi. Bu nece yozulur zehmet olmasa yazarsiz mumkundurse.

  37. Anonim dedi ki:

    salam millet. diyesen siz gece yatmirsiz ele yuxu gorub ayilib sehere kimi fikirlewirsiz
    ama unutmayinki yuxu hemiwe duz olmaz yorumuda yozumuda texmindi bunu anlamaq ucun yuxunu hansi vaxda hansi saatda gormeyinizi bilmek lazimdi. yaniki yuxu eger subh ezanina kimi gorunurse bu Ilahi yuxudu ezandan sora gorunen yuxu weytanidi

  38. Aytac dedi ki:

    Salam. Mən üst çənəmdə 2 dişin qırıldığını görmüşəm. Balaca idi ama dişim, güləndə ama dişimin qırıq olfuğu görünmürdü. Nədir mənası?

  39. elnur efsane dedi ki:

    salam.men iller once yuxuda gordum disim dusub.ve yuxu yozmalardan oxudumku ana terefden bir qohumunuz olecey ele de oldu xalam rehmete getdi.yeni her disin oz menasi var.indi de yene yuxuda disim dusdu.ve yene qorxuram ki nese olacax

  40. Samir dedi ki:

    Qardas salam men iki gundur ki, yuxumda dislerim tokulur agzimdan elime tokdüyümü görürüm. bunun anlamı nedir ? bir zehmet bunun aciqlamasini yazardiniz.

BİR YORUM YAZ